Aggódsz, hogy az álom ruha tökéletesen passzol-e majd alakodra a nagy napon? Elmondjuk, mire figyelj, amikor ruhát próbálsz!

  1. Ha lehet, mindig a saját méretedhez lehető legközelebbi méretű menyasszonyi ruhát válaszd! A zippzáros esküvői ruhák esetében 1-2 méretet lehet maximálisan, IGÉNYESEN alakítani! Ha egy 40-es méretű menyasszonyi ruhát adnak a 34-es méretedre, biztosan nem lesz szép a végeredmény. Gondolj bele, máshová esnek a szabásvonalak, és mi történik a felesleges anyagmennyiséggel? A ruhapróba során eleve csak azokat a modelleket ajánljuk, amelyeket biztosan és legjobb minőségben tudunk rád igazítani!
  2. A cipőd sarokmagassága + a testmagasságod határozza meg az esküvői ruha végleges hosszát. Gondold meg, kibírsz-e egy egész éjszakát egy 10cm magas cipőben? Ha leveszed, a ruha is 10cm-el lejjebb kerül, könnyen rálépnek, szennyezett lesz, vagy elszakad. Ez bizony plusz költséget jelenthet.
  3. Szinte minden esküvői ruha uszályos, de nem kell aggódnod emiatt! Az uszály felcsatolását minden esetben veled egyeztetve elkészítjük, és ezt kísérőidnek is megmutatjuk/betanítjuk a nagy nap előtt.

Ha bizonytalan vagy a méretre igazítást illetően vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban, keress minket bátran, válaszolunk a kérdésekre!