A nagy spanyol esküvői ruha divatházak (pl. Rosa Clara, Pronovias Fashion Group) tervezői évről évre csodás újdonságokkal kápráztatják el a leendő menyasszonyokat. Megmutatjuk, melyek azok anyagok, szabásvonalak, rafinált trükkök, amelyeket a 2017-es kollekciókban álmodtak meg a tervezők. Bármelyik stílust választod is az alábbiak közül, biztos lehetsz benne, hogy elismerő pillantások kísérik majd a megjelenésed! Lássuk hát, melyik az 5 meghatározó trend a 2017-es esküvői ruha divatban:

1. Barokkos, nagy mintás csipkék felhasználása

A finom csipkék népszerűsége töretlen, ám ebben a szezonban a minták sokkal erőteljesebbek, nagyobbak, látványosabbak!

2017_ONDA_ROSA_CLARA_TWO_3Ruha: Rosa Clara ONDA

2. Lebegő csipke (csipke tetoválás, nude csipke, stb…)

Testszínű vagy bézs tüll, amelyek a bőr színéhez idomulva szinte láthatatlan. A tüll rétegre rádolgozott gyönyörű csipke motívumok mintha a bőrödet díszítenék. Az összhatás csodálatos! Véleményünk szerint ez az utóbbi idők menyasszonyi ruha divatjának legmeghatározóbb újítása!

Ruha: Rosa Clara ORSAY

3. Mikádó selyem rakott szoknya

Fényes, erőteljes tartású anyag, amelyekből a széles hajtások, rakott szoknyák, hatalmas uszályok készülnek. Királynői megjelenést biztosít mindenkinek!

La Sposa - ROSALIA-BRuha: La Sposa ROSALIA

4. Hangsúlyos hát megoldások

A letisztult, elöl sokszor díszítés nélküli, tisztaságot sugárzó menyasszonyi ruhák hát megoldása kapja a hangsúlyt! Ide kerülnek a csipkék, masnik, díszes gomb sorok, stb.

Ruha: La Sposa HALAZGO

5. Eltérő mintájú és anyagú csipkék egyidejű felhasználása

Zsinóros pamut csipke és finom francia csipke párosítása egy ruhán belül? Akár 3 féle csipkeréteg egymás felett? Nem is részletezzük, inkább nézzétek meg milyen gyönyörű!

Ruha: La Sposa HOLANDA

Végezetül, csak hogy érzékeltessük a különbséget a 2017-es esküvői ruha divat és 10 évvel ezellőti divat között –  és hogy nosztalgiázzunk kicsit –  mutatunk egy menyasszonyi ruhát a 2007-es Pronovias kollekcióból 😊