Szabados Márta - Ananász Szalon menyasszony

Prantner-Szabados Márta

Kedves Ananász szalon!

Hosszas keresgélés és sok kétségbeesett próbálgatás után találtam szinte sorsszerűn rátok, ahol elsőre beleszerettem a Delia ruhába és abba a gyönyörű fátyolba. Mintha mindig is erre vágytam volna, végre, legördült a szívemről a kő!

A gyönyörű ruha mellé pedig grátiszként kaptam a legkedvesebb és legsegítőkészebb kiszolgálást Tőletek, amit nem tudok eléggé megköszönni. Köszönöm, hogy vagytok! Mellékelten küldöm nektek az ígért képeket erről a csodaszép ruháról!

Prantner-Szabados Márta

Zabán-Bácskai Orsolya - Ananász Szalon menyasszony

Zabán-Bácskai Orsolya

Kedves Ananász szalon!

Mikor Önökhöz először beléptem nagyon szép környezet és segítőkész kiszolgálás fogadott. Legalább 10 ruhát felpróbáltam, mindegyik egytől-egyig gyönyörű volt, de engem a Rosa Clara Emperador ruha azonnal elvarázsolt, így arra esett a választásom. Nem is csalódtam benne, a nagy napon valóban királynőnek érezhettem magamat benne, melyet Önöknek köszönhetek. Orsi kolléganőjüknek pedig külön köszönetet szeretnék mondani, mert egy kedves és segítőkész embert ismerhettem meg benn, aki már a ruhapróbákon megerősített abban, hogy jól választottam a ruhát illetően.

Üdvözlettel: Zabán-Bácskai Orsolya

Kapás-Szalay Krisztina Ananász Szalon menyasszony

Kapás-Szalay Krisztina

Kedves Ananász szalon!

Ezzel a néhány kedves képpel szeretném megköszönni a segítséget és a gyönyörű ruhát, melyet a nagy napon viselhettem. Bár az időjárás sajnos nem volt kegyes hozzánk, én úgy ragyogtam a ruhámban, hogy ez nem is számított 🙂 További sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel: Kapás-Szalay Krisztina

Kovács Éva

Czeglédy-Kovács Éva

Kedves Ananász Szalon!

Szeretném megköszönni az álomszép menyasszonyi ruhámat,

amit tőletek béreltem életem legcsodálatosabb napján❤️?

Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi férfi fogja dicséri a ruhámat??

Azt hiszem a képek is önmagukért beszélnek! ?

Köszönettel: Czeglédy-Kovács Éva

Kathi Diána - Ananász Szalon menyasszonya

Cselényi-Kathi Dia

Kedves Ananász Szalon!

2003-ban a szüleim megvásároltak az Esküvői Divat magazint. Akkor 18 éves voltam, és az újság sarkát behajtottam a kedvenc ruháimnál, az Ananász Szalon hirdetésénél. Eltelt több mint 10 év, és mikor menyasszony lettem, követtem a régi-régi, romantikus (inkább talán szentimentális) ötletem, miszerint az én ruhám egyszer majd az Ananász Szalonból lesz. Vártam a pillanatot, amikor elküldhetem az elkészült fényképeket: íme, ilyen menyasszony voltam a csodálatos Pronovias Barquilla ruhában. Köszönöm a sok mosolyt, a kedvességet, a biztató szavakat. Egy friss házas szájából nem hangzik jól, hogy visszatérek, így hát a távolból csodálom tovább a semmi máshoz nem fogható, részletgazdag, finom ruhákat – amilyennek én is éreztem az enyémet. Cselényi-Kathi Dia

Mészáros Kata - Ananász Szalon menyasszonya

Mészáros Kata

Kedves Ananász szalon!

Íme egy kis ízelítő, mekkora nagy boldogsággal viseltem és éltem át életem eddigi legszebb napját a La Sposa kollekció RADA ruhájában. 🙂

Soha nem fogom elfelejteni, hogy nézett rám a vőlegényem, mikor meglátott a ruhában. Hálás a szívem, hogy nálatok találtam rá erre a csodára, mely a részemmé vált az első perctől, köszönöm Nektek! És a sok szeretetet, szakértelmet is, mely minden ott töltött percben áradt a szalonból, a munkatársakból. Alig várom, hogy visszamenjek hozzátok a barátnőimmel!

Köszönettel és szeretettel: Mészáros Kata
Fotók: Váradi Tamás

Pintér Nóra - Ananász Szalon menyasszony

Pintér Nóra

Kedves Ananász Szalon! Köszönöm szépen a fantasztikusan átalakított Mariana ruhát!

Sinka Gabi - Ananász Szalon menyasszony

Sinka Gabriella

Örülök, hogy az Ananász Szalonban találhattam meg az Én Igazi Ruhámat, rögtön tudtam, hogy ez lesz a tökéletes, és így is lett, ezt a képek is bizonyítják. Köszönöm a tökéletes méretre igazítást, a többszöri próba lehetőségét és a rugalmasságotokat!

Üdv, Gabi

Söllei Noémi - Ananász Szalon menyasszony

Söllei Noémi

Kedves Ananász Szalon!

Köszönöm az álomszerű ruhámat. Imádtam és legszívesebben megtartottam volna és minden nap viselném

Köszönöm a tökéletes kiszolgálást. Önöknél van a legkedvesebb személyzet.
Mindent tökéletes volt és igazán gyönyörűnek éreztem magam a ruhában.

Köszönök mindent! Söllei Noémi

Lázár Anita - Ananász Szalon menyasszony

Lázár Anita

Szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű ruhámat, Fantasztikus érzés volt viselni és ebben kimondani az igen-t 🙂 Küldök pár képet, fogadjátok sok-sok szeretettel 🙂

Lázár Anita

Gergely Évi - Ananász Szalon menyasszony

Gergely Évi

Kedves Ananász Szalon!
Nagyon köszönöm ezt a csodát!
Köszönöm, hogy rábeszélés nélkül segítettetek megtalálni azt ruhát, amiben tökéletessé vált életünk eddigi legszebb napja!
Évi 
Varga Kitti - Ananász Szalon menyasszony

Varga Kitti

Kedves Ananász Szalon!

2015. május 2-én kérte meg a akkor még a párom a kezemet Barcelonában. Életem legnagyobb élménye volt és Barcelona fontos várossá vált a számunkra. Így elhatároztam, hogy kell valami, ami Barcelonához kapcsolódik, és mikor ellátogattunk testvéremmel a szalonjukba tudtam, hogy megvan a kapocs Barcelonához. Hát a ruhám lesz az, imádtam az uszályos csipkés ruhát, nagyon kényelmes volt az esküvőmkor, amit 2016. július elsején tartottunk. Minden mindennel tökéletesen összepasszolt a romantika jegyében mivel már 15 éve ismerjük egymást a férjemmel. Álmaim ruhájában álltam az oltár elé. Köszönöm a sok segítséget Erika és a többiek kedves szavait. Olyan volt a szalonjuk, mint a TLC esküvős műsorában és én IGENT mondtam a ruhára és egyáltalán nem bántam meg.

Köszönök mindent! Kitti

Szentléleki Nóra - Ananász Szalon menyasszony

Szentléleki Nóri

Kedves Ananász Szalon, kedves Ági! Szeretném Neked még egyszer megköszönni, hogy odaadó figyelmességgel és mindenféle rábeszélés nélkül segítettél, hogy megtalálhassam azt a menyasszonyi ruhát, amelyik a legközelebb áll hozzám. Nagyon jó érzés volt viselni, nem csupán a szépsége miatt, hanem rendkívül kényelmes is volt, miután gondosan rám igazítottad, és gyönyörűen megoldottad, hogy az uszály felcsatolt állapotban is elegánsan mutasson.

 A kiegészítők kiválasztásában is sokat segítettél, végig úgy éreztem, mintha már régóta ismernél, mert annyira tudtad, hogy mi illik hozzám, milyen az egyéniségem. Rendkívül nehéz volt búcsút venni tőle és visszavinni Medát a Szalonba az esküvő után, de nagy boldogság volt benne ünnepelni, és hálás vagyok Nektek, hogy ezen a gyönyörű napon hercegnő lehettem!

Sok szeretettel és köszönettel küldöm a fotókat: Szentléleki Nóri