Szalonjaink  – az Ananász Szalon és a Rosabella Szalon – összevonása és az ebből adódó helyhiány miatt, rengeteg gyönyörű állapotú esküvői ruha kiárusítása történik meg ezen a napon!

Sokan várjátok már, hogy milyen “kincsek” kerülnek elő a polcokról. Évről  évre többen döntenek úgy, hogy inkább megvásárolják menyasszonyi ruhájukat, mert szeretnék emlékként megőrizni, vagy praktikus okokból, pl. külföldön dolgoznak és nincs mód arra, hogy ruhapróbákra járjanak az itthon töltött idő szűkössége miatt.

A kiárusításon szereplő modellek mindegyike márkás, kitűnő állapotú darab!

Ezen a napon felpróbálhatjátok és hihetetlenül kedvező áron, egyes esetekben a normál KÖLCSÖNZÉSI DÍJ TÖREDÉKÉÉRT megvásárolhatjátok a szép állapotú ROSA CLARA, PRONOVIAS, LA SPOSA, ST. PATRICK, WHITE ONE modelleket.
Vételárak: 20.000Ft – 250.000Ft között.
Facebook oldalunkon további részleteket is olvashatsz az eseményről és a regisztráció módjáról: https://www.facebook.com/events/140707159914769/

NEM A TELJES KÍNÁLAT látható, érdemes tehát ellátogatni a szalonba.

 • Idén először kiárusításra kerül az úgynevezett TTD (trash the dress) kategória is, amely régebbi, de nagyon szép ruhákat tartalmaz, kreatív fotózásra, vagy akár átalakítás után csere ruhának is tökéletesen alkalmas. A TTD modellek ára egységesen mindössze 20.000Ft lesz!
 • Menyasszonyi fűzős felsőrészeket (La Sposa, Pronovias márka) is tudtok vásárolni, darabonként mindössze 5000Ft-ért!
 • A kiárusítás során 2016-os és 2017-es modelleket is vásárolhattok kedvező áron!
 • KIÁRUSÍTÁSUNK HELYSZÍNE:
  ROSABELLA SZALON – XIII. ker. Budapest, Szent István krt. 24. 1. emelet
  CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!
  A RÉSZVÉTEL DÍJTALAN!
 • A kiállított modelleket fel lehet próbálni, a meghirdetett vételár a méretre igazítást NEM TARTALMAZZA!

Regisztráljatok mielőbb, mert a helyek már most fogynak!