Minden ruhapróba alkalmával elhangzik a kérdés, hogy lehet-e a próba során képeket készíteni, amely segít a választásban. A legtöbb szalon egyáltalán nem ad lehetőséget a fotók készítésére.

Ennek több oka is van, és bár első hallásra nem hangzik nagyon ügyfél barát hozzáállásnak, elmondjuk melyek ezek:

  1. Egy fotó elkészítéséhez sok minden kell. Megfelelő fényviszonyok, smink, és a TÖKÉLETESEN ALAKRA IGAZÍTOTT RUHA. Ha telefonnal készít kísérőd egy fotót, amin a ruha hosszú, esetleg bő, egy fárasztó munkanap után érkezel és még a telefon sem az igazi, akkor hidd el, a végeredmény kiábrándító lehet. Nem azt látod viszont, amilyen a ruha a valóságban lesz, vagy amit profi esküvői fotósod fog készíteni. Így, egy ilyen fotó a döntésed meghozatalában sem fog segíteni, inkább elbizonytalanít.

Munkatársaink több száz menyasszonnyal próbálnak egy-egy szezonban, ha rájuk hallgatsz, elmondják majd, melyik ruha milyen lesz, és melyik áll a legjobban! Nekünk ez elemi érdekünk, hiszen a legjobb reklám az elégedett ügyfél.

  1. Mint hivatalos forgalmazónak, képviselnünk kell a szalonunkban kölcsönözhető neves márkák image-ét, erre szerződés kötelez minket. Nem véletlenül költenek sokezer eurót egy-egy szezonban a legjobb modellek és fotósok hadára a gyártók. Egy-egy rossz minőségű fotó kikerülése a netre többet árt, mint használ! Biztosan Ti is láttatok már elrettentő képsorokat kínai rendelés után, amikor is az ígért és a kapott termék fotója köszönő viszonyban nincs egymással. Ezeken az oldalakon legtöbbször a hivatalos márkafotóval „csábítják” az ügyfelet a vásárlásra. Az ügyfél pedig el akarja hinni, hogy azt kapja, amit a képen lát.  Whisful thinking – ahogy az angol mondja.
  2. Nézzük meg kicsit a dolgot a piszkos anyagiak szemszögéből is. A szakértelemnek ára van. A ruhapróba nálunk INGYENES, tehát ingyen kapsz szakértő tanácsot a ruhád kiválasztásához, akkor is, ha nem nálunk választasz ruhát = ajándékba kaptál egy óra szakértelmet. Ezt az ingyenes ruhapróbát nyilván nagyon sok olyan ügyfél kihasználja, aki nem tud, vagy nem is akar ruhát kölcsönözni, hanem rendelni szeretne Kínából, vagy egyedi ruhát varratna, pl. megvarratná a márkás ruhát olcsóbban. Ehhez persze jó lenne tudni, melyik ruha áll jól? Ebben az esetben a legforgalmasabb időszakban sokszor azok nem jutnak ruhapróba időponthoz, akik valóban tőlünk szeretnének márkás ruhát kölcsönözni, mert korábban egy rokonuk vagy barátnőjük elégedett volt velünk. Csak egy kérdés: a fodrász vagy sminkes ingyen készíti el a próba hajadat vagy sminkedet?

Mindazoknak, akik mégis szeretnének fotókat készíteni a ruhapróbán, most új szolgáltatást kínálunk, reméljük, így mindenki elégedett lesz!

ÚJ SZOLGÁLTATÁS AZ ANANÁSZ SZALONBAN

Nem szeretnél kölcsönözni, de szeretnéd tudni, melyik menyasszonyi ruha fazon áll jól neked és fotókat is szeretnél készíteni erről?

Új „ESKÜVŐI RUHA STÍLUSTANÁCSADÁS” szolgáltatásunk keretében, szakértő tanácsadóink segítségével segítünk megtalálni az alkatodhoz, stílusodhoz legjobban illő menyasszonyi ruha fazont! A próba során az Ananász Szalon kollekciójának minden ruháját lehet próbálni.

Amit kínálunk:

  • 1 órás időtartamú ruhapróba márkás, prémium kollekciónkból előzetes bejelentkezéssel,
  • Stílus tanácsadás szakértő, tapasztalt munkatársaink segítségével
  • Korlátlan számú fotó, vagy video készítésének lehetősége

Az „ESKÜVŐI RUHA STÍLUSTANÁCSADÁS” szolgáltatás díja: 10.000Ft, amely teljes egészében beszámításra kerül, amennyiben az ügyfél mégis a szalon kollekciójából választ menyasszonyi ruhát.