A menyasszonyi ruha kiválasztása az esküvői előkészületek egyik legfontosabb feladata, ezért a következőkben az Ananász Szalon hosszú évek alatt szerzett tapasztalatainkkal megválaszoljuk az esküvői ruha próba során felmerülő leggyakoribb kérdéseket, hogy ezzel is segítsünk megtalálni a legcsodásabb menyasszonyi ruhát!

Jó tanács

Bízz magadban! Ha a próba során egy és csakis egy ruha igazán megdobogtatja a szívedet és mosolyogsz a tükörben, akkor nem érdemes tovább keresgélni. Hidd el, minél több helyre mész el próbálni, annál nehezebb lesz a döntés!

Kell-e időpontot kérni ruhapróbára az Ananász Szalonba?

A bejelentkezés előnye a személyre szabott tanácsadás mellett, hogy elkerülhető az esetleges várakozás.

Érdemes időt szánni erre a fontos eseményre, jelentkezz be időben, mert a késő délutáni és a szombati időpontok szezonban már hetekkel előre betelnek. A ruhapróba alkalmanként 1 órát vesz igénybe.

Időpontot csak telefonon lehet kérni, e-mail-ben csak egyéb információkkal tudunk szolgálni.

Mennyi idővel az esküvő előtt kell beszereznem a ruhámat?

A válasz egyszerű – minél előbb, annál jobb, hiszen a ruha stílusa, színe, a kiegészítők befolyásolhatják a vőlegény öltözékét, a dekorációt is. Legyen ez a biztos pont!

A különböző modellekből általában 1-1 darab van, a hétvégék száma padig véges. Kell ennél többet mondanunk?

Kit vigyek magammal a ruhapróbára és milyen öltözékben menjek?

Egy-két számodra fontos személyt, aki jól ismer és elfogadod a véleményét. A ruhapróba rólad szól, ezt ne felejtsd el!

Vőlegényedet lehetőleg ne hívd el a próbára, a férfiak többsége köztudottan kevésbé lelkesedik a vásárlásért, a próbákért, nyűgözd le Őt inkább a nagy napon!

Célszerű pánt nélküli melltartót viselni, mivel a ruhák nagy része is ilyen. Ha lehet, ne sminkeld ki magad, mert az könnyen foltot hagyhat a ruhán.

Mi történik, szalonban a próba során?

Megmutatjuk az Ananász Szalon legújabb esküvői ruha katalógusait, ahonnan kiválaszthatod azokat a ruhákat, amelyek tetszenek. Időt takaríthatsz meg a próbához, ha már előtte weboldalunkról kigyűjtöd a neked tetsző modellek neveit. Honlapunkon teljes kínálatunkat megtalálod.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen ruhát szeretnél, célszerű többféle stílust felpróbálni. Nem érdemes a fogason lógó ruhákat egyesével megnézegetni, mert teljesen mást mutatnak a viselés során. Hallgass az Ananász Szalon tanácsadó munkatárs véleményére, hiszen több száz elégedett ügyfelet szolgált már ki, szinte az első percben tudni fogja, mi áll jól Neked!

Ne ijedj meg, ha a kiválasztott ruha nem passzol tökéletesen az alakodhoz, hiszen minden ember más és más! Fontos tehát, hogy megbízz a szakértelmünkben: alakítást követően a ruha kifogástalanul fog mutatni rajtad!

Milyenek a vételárak az Ananász Szalonban?

Spanyol márkás ruha? Akkor biztosan drága! Ez nem így van: az Ananász Szalonban évjárattól és állapottól függően 20.000-310.000 Ft között lehet eredeti, márkás menyasszonyi ruhát vásárolni. Az egyes modellek konkrét áráról személyesen tudunk felvilágosítást adni, e-mail-en, telefonon sajnos erre nincs mód és felesleges is, mert az ár információ a ruhapróba nélkül semmit nem mond!

Honnan tudom, hogy eredeti, márkás ruhákat biztosítanak számomra az Ananász Szalonban?

Az Ananász Szalonba a ruhák márkajelzéssel ellátva érkeznek, amelyet kérésre szívesen megmutatunk a szalonban.

Sajnos az internet miatt több üzlet visszaél a profi katalógusfotók képeivel és silány másolatokat kínál ezen fotók felhasználásával. Fontos, hogy ezek a modellek kizárólag minősített üzletekben kaphatóak szerte a világon, online árusításuk nem megengedett! A távol-keleti másolatok sem anyagukban, sem szabásukban nem egyeznek a képeken bemutatott menyasszonyi ruhákkal, szóval ne hagyjátok becsapni magatokat!

Biztosan jó lesz a ruha mérete az esküvőmön és mi történik a ruha uszályával?

Az Ananász Szalonban csakis olyan ruhát mutatunk és kínálunk, amelynek a méretre igazítása kifogástalanul elvégezhető, erről szakértő tanácsadóink gondoskodnak!

Az esküvői ruhák szinte mindegyikének van uszálya, de nem kell aggódnod emiatt, mert menyasszonyi ruháinkat úgy készítjük elő, hogy az uszály felgombolható legyen, hogy a szertartás után is kényelmes legyen! Az Ananász Szalon munkatársaitól szakértő segítséget kapsz, hogy hogyan lehet könnyen felcsatolni az uszályt, ezt kísérőidnek is megmutatjuk/betanítjuk a nagy nap előtt.

 

Miért válasszam az Ananász Szalont?
  1. Mert 18 éves szakértelemmel, kiváló minőségű termékeket nyújtunk
  2. Mert ügyfeleink nagy része ajánlásra érkezik
  3. Mert az Ananász Szalonban jó a légkör, oldott hangulatúak a próbák, udvarias és segítőkész a kiszolgálás.
  4. Mert csakis eredeti, márkás ruhákat kínálunk,
  5. Mert kölcsönzési díj körüli összegért vásárolhatod meg a márkás, kifutó modelleket

Gyere, nézz körül az Ananász Szalonban!