Sokan bizonytalanok vagytok ebben a kérdésben, hiszen Magyarországon inkább a ruhakölcsönzés a jellemző a menyasszonyi ruha kiválasztásakor. A márkás menyasszonyi ruhák árai – ha ragaszkodunk a teljesen új modellekhez – bizony nagyon magasak, manapság a 650.000Ft-ot is könnyen elérhetik, a kölcsönzés pedig számos egyéb kötelezettséggel is jár.
A jó hír az, hogy van rá mód, hogy mégis Tiéd legyen az álomruha! Elmondjuk, miért jó megoldás akár megvásárolni menyasszonyi ruhát, kölcsönzés helyett!
A szezon végé/elején a készletek frissítésekor nagyon kedvező áron meg lehet vásárolni a korábbi évek modelljeit, de akár az adott évi kollekciókat is.
Mondunk néhány érvet a vásárlás mellett!
  • A ruhát a kiválasztott állapotban kapod meg, nem kell izgulnod, hogy a Te nagy napod előtt hányszor kerül még használatba a ruha
  • A kölcsönzési díj körüli összegért cserébe saját ruhád lesz, ami csak a Tiéd!
  • Ruhádat örök emlékként elteheted (házassági évfordulókon különösen jó lehet újra átélni a boldog napot!)
  • Ha nem tudod, vagy akarod megtartani, a közösségi oldalakon, börzéken újra áruba bocsáthatod, hogy új menyasszonynak okozzon örömöt!
  • A méretre igazítás során sokkal rugalmasabban megvalósíthatod elképzeléseidet, legyen szó átalakításról, az akár az uszály eltávolításáról, vagy más, kreatív ötletekről Kölcsönzéskor ezekre nincs mód!
  • Végül, de nem utolsó sorban, egyre gyakoribb, hogy a kreatív fotózás dátuma nem esik egybe az esküvő napjával, így ez esetben nem kell újra, felárért kibérelned a ruhádat!
Ha kedvet kaptál, gyere el és nézz körül! Az Ananász Szalonban 20.000Ft-tól 350.000Ft-ig szebbnél szebb menyasszonyi ruhák várnak rád!
BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY!
FIGYELEM! Ha letöltötted Black Friday kuponunkat, azt 2018. november 26. és december 8. között használhatod fel!
*A kupon a szalonban megadott kedvezményes árból kerül levonásra, 150.000Ft összeg feletti menyasszonyi ruha vásárlás esetén.
Más akcióval össze nem vonható! További részletek a szalonban!
BEJELENTKEZÉS RUHAPRÓBÁRA A +36307287707 TELEFONSZÁMON