Hadd osszunk meg veletek egy kedves történetet, ami  nemrég történt a szalonban.

2018-ban tartandó esküvőjére keresett ruhát egyik kedves menyasszonyunk. Ilyenkor általában az első és legfontosabb kérdés, hogy mi az elképzelése, kb. milyen ruha az, amit megálmodott magának?  Ő is listával érkezett, a honlapról kiírva a modellek neveit, ahol a legújabb és legfrissebb kínálatot mutatjuk meg a legújabb esküvői ruha kollekciókból, innen választjátok ki a kedvenceiteket.

Menyasszonyi ruháink története azonban már jóval előbb elkezdődik: a szalonban lévő ruhákat nagyon nagy figyelemmel és gondossággal választjuk ki minden szezonban. Órákat töltünk el és sétálunk a szebbnél szebb ruhaköltemények között a gyártók bemutatótermeiben Európában, meg sem tudom számolni, egy-egy esküvői ruha előtt mennyi időt eltöltve, hogy a legszebbeket hozzuk el Nektek.

Visszakanyarodva menyasszonyunkhoz, a próba során Orsi és Ági segítségével Ő is sok szép ruhát felpróbált, míg nem az egyik hátsó sarokból, egy korábbi évben készült neves francia kollekcióból előkerült az A BIZONYOS RUHA.  Az a pillanat, amikor minden jelenlévő tudja, hogy ez az Ő ruhája, csakis az övé, ez bizony megismételhetetlen!

Szóval, nem mindig a legújabb, a legtrendibb a legszebb. Mindegy mikor készült, meddig pihent és várt a méltó viselőjére – ha megtaláltátok egymást, ez nekünk is óriási öröm, látva a boldogságot az arcotokon és ezért szép ez a szakma!

Bízzátok ránk magatokat, ha nyitott szemmel és szívvel jöttök, nektek is megtaláljuk az IGAZIT, lehet, hogy Ő is ott pihen valamelyik szobánkban! Nincs rossz, vagy csúnya ruha, csak még nem jött el a párja!

Tapasztalatunk szerint gyakran megijedtek attól, hogy nem próbáltatok elég ruhát, vagy nem is gondoltátok volna, hogy rögtön az első szalonban megtaláljátok a menyasszonyi ruhátokat, vagy épp a kísérőitek beszélnek rá benneteket, hogy még és még próbáljatok, pedig ez nem megkönnyíti, hanem inkább megnehezíti a választást.

Szóval, kedves menyasszony, ne aggódj, ha megdobban a szíved és kísérőid is hirtelen felpattannak, amikor felvetted a ruhát, akkor éld át a pillanatot, mert valószínűleg megtaláltad az igazit! 🙂