A tervező: Madeline Gardner

“Tudjuk, hogy amikor elkészítünk egy ruhát, nem csak azért készítünk valamit, hogy viselni lehessen. Varázslatot készítünk!”

Madeline Gardner nemzetközileg elismert New York-i menyasszonyi ruha designer, a gyönyörű Morilee kollekció megálmodója. Több, mint 25 éve  tervezi a MORILEE és ezen belül a BLUE, VOYAGE  és JULIETTA esküvői ruha kollekciókat . A New Jersey-ből származó Madeline gyermekkorától kezdve a divattervezés megszállottja. A New York-i Fashion Institute-ban végezte tanulmányait, s valóra váltotta azon álmát, hogy egyszer saját tervező stúdiója legyen New Yorkban, Amerika divat fővárosában.

A csúcsminőségű textíliák, a bonyolult gyöngyözés, a finom csipkék, az alakformáló menyasszonyi ruha sziluettek mind-mind a menyasszony tökéletes megjelenését szolgálják.
A MORILEE, a BLUE, a VOYAGE, a JULIETTA exkluzív menyasszonyi ruha kollekciók egyes darabjai tökéletesen illeszkednek akár a hagyományos egyházi esküvőkhöz vagy az egzotikus tengerparti szertartásokhoz is. A MORILEE kollekció bátran nyúl a színekhez is, a hagyományos fehér, törtfehér színek mellett a a pezsgő, a sötét bézs és kávé színeket is előszeretettel alkalmazza. A legújabb menyasszonyi divatirányzatoknak megfelelően “blush” (magyarul: arcpírra fordítható) színben is rendelhetőek egyes modellek. Ezek az árnyalatok pár évvel ezelőtt még nehezen lettek volna elképzelhetőek a magyar menyasszonyok körében, de szerencsére ma már nálunk is nagy örömmel viselik ezeket a színárnyalatokat is. A JULIETTA kollekció jellegzetessége, hogy ezek a menyasszonyi ruhák 46-os mérettől rendelhetőek, kifejezetten a plus size menyasszonyok igényeinek megfelelően, szintén minőségi alapanyagokból és kivitelezésben.

Mi az, ami első pillantásra eszünkbe jut erről a csodás kollekcióról? Lágy nőiesség, romantika, csúcsminőség és tökéletes szabásvonalak!

A márka hivatalos honlapja: https://www.morilee.com/