Minden évben eljön az az időszak, amikor az őszi esküvők végére érve, új szezon kezdetén rendezzük sorainkat, kicsomagoljuk a szebbnél szebb új ruhákat, és frissítjük készleteinket.

Ebben az évben sincs ez másképp, sokan várjátok ilyenkor, hogy milyen “kincsek” kerülnek elő a polcokról. Évről  évre többen döntenek úgy, hogy inkább megvásárolják menyasszonyi ruhájukat, mert szeretnék emlékként megőrizni, vagy praktikus okokból, pl. külföldön dolgoznak és nincs mód arra, hogy ruhapróbákra járjanak az itthon töltött idő szűkössége miatt.

Mivel az aktuális divatot követve próbáljuk mindig a legújabb darabokat elhozni a menyasszonyoknak, így a korábbi modellektől megválunk, a kiárusítás alkalmával nagyon kedvező áron tudtok vásárolni gyönyörű menyasszonyi ruhákat.

A kiárusításon szereplő modellek mindegyike márkás, kitűnő állapotú darab!

 Ezen a napon felpróbálhatjátok és hihetetlenül kedvező áron, egyes esetekben a normál KÖLCSÖNZÉSI DÍJ TÖREDÉKÉÉRT megvásárolhatjátok a szép állapotú ROSA CLARA, PRONOVIAS, LA SPOSA, ST. PATRICK, WHITE ONE modelleket.
Vételárak: 20.000Ft – 250.000Ft között.
A facebook oldalunkon albumba rendezve hamarosan láthatóak lesznek a ruhák fotói a méretek megjelölésével.
NEM A TELJES KÍNÁLAT látható, érdemes tehát ellátogatni a szalonba.

 

 • Idén először kiárusításra kerül az úgynevezett TTD (trash the dress) kategória is, amely régebbi, de nagyon szép ruhákat tartalmaz, kreatív fotózásra, vagy akár átalakítás után csere ruhának is tökéletesen alkalmas. A TTD modellek ára egységesen mindössze 20.000Ft lesz!
 • Menyasszonyi fűzős felsőrészeket (La Sposa, Pronovias márka) is tudtok vásárolni, darabonként mindössze 5000Ft-ért!
 • A kiárusítás során 2016-os és 2017-es modelleket is vásárolhattok kedvező áron!

  A hosszú várakozás elkerülése érdekében kérjük regisztrálj az info@ananasz-szalon.hu email címen, írd meg nekünk neved, telefonszámod, valamint azt, hogy 10.00 és 14.00 óra vagy 15.00 és 18.00 óra között szeretnél-e jönni.

  KIÁRUSÍTÁS HELYE:
  ANANÁSZ SZALON – V. ker. Budapest, Kossuth Lajos utca 1. 1. lépcsőház III. emelet 1.
  CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS LEHETSÉGES!
  A RÉSZVÉTEL DÍJTALAN!

  A kiállított modelleket fel lehet próbálni.
  A meghirdetett vételár a méretre igazítást NEM TARTALMAZZA!

Regisztráljatok mielőbb, mert a helyek már most fogynak!