A 2018-as szezon nagy változásokat hoz a világ 97 országában – így Magyarországon is – nagy sikerrel forgalmazott Pronovias Fashion Group életében.  A magyar menyasszonyok körében jól ismert márka, a ST. PATRICK kollekció jelentős fejlesztésen és márka erősítésen esett át, amelynek keretében egy új, luxus kategóriás márka született ST. PATRICK STUDIO néven. Az új márka bemutatása óriási sikerrel történt meg Európa legjelentősebb esküvői kiállításán, a Barcelona Bridal Week kifutóján, majd az amerikai kontinensen is debütálni fog a New York International Bridal Week keretében.

Az új ST. PATRICK STUDIO kollekció azért született, hogy megfeleljen a legmagasabb minőséget és a legújabb trendeket követő menyasszonyok elvárásainak. Nem titok, hogy a ST. PATRICK STUDIO kollekció a top kategóriás modelleket kínálja majd a ST. PATRICK márkát alkotó kollekciók között.

A ST. PATRICK márka a továbbiakban, mintegy “gyűjtő márkanéven” önállósul, így a csodás La Sposa és White One kollekciók is a ST. PATRICK márkanév égisze alatt lesznek elérhetőek! A http://sanpatrick.com weboldalon már láthatjátok is ezeket a változásokat!

A ST. PATRICK STUDIO kollekció a Pronovias Fashion Group többi kollekciójával együtt (PRONOVIAS és ATELIER PRONOVIAS) Barcelonában készült, Hervé Moreau tervező kreatív irányítása alatt, több mint hatvan emberből álló csapatmunka eredményeként.
A ST. PATRICK márka új kollekciói világszerte több mint 97 országban kerülnek értékesítésre, gondosan megválasztott, a legmagasabb kereskedelmi kritériumoknak megfelelő értékesítési hálózaton keresztül, amelynek szalonjaink, Az Ananász Szalon és a Rosabella Szalon is tagja. Az új modellek 2017 őszétől lesznek elérhetőek a magyar menyasszonyok számára.

A szalonjaink kínálatába érkező konkrét modelleket sajnos még nem mutathatjuk meg, de a STUDIO kollekció barcelonai bemutatóját már megnézhetitek Ti is! A bemutató sztárja Karolina Kurkova volt, aki évek óta a Pronovias Fashion Group egyik vezető modellje Irina Shayk mellett.

Álmodozzatok velünk 🙂 és kövessetek bennünket, mert a meglepetések 2018-ra még nem értek véget…